Absurdsuse tipp: prostituut kaebas Beckhami emotsionaalse kahju tekitamise eest kohtusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham
David Beckham Foto: SCANPIX

Teatavasti kaebas Inglismaa jalgpallistaar David Beckham laimu eest kohtusse lõbutüdruku Irma Nici, kes rääkis USA ajakirjas In Touch, et tal oli kolm aastat tagasi jalgpalluriga armuafäär. Valurahaks nõuab Beckham koguni 25 miljonit dollarit ehk ligi 300 miljonit Eesti krooni.

Sellega vutiässa jamad aga ei piirdu – Nici otsustas ka Beckhami kohtusse kaevata! Väidetavalt esitas Nici advokaat Paul Rolf Jensen reedel Los Angelese ülemkohtule hagi, milles süüdistatakse Beckhamit emotsionaalse ja kehalise kahju tekitamises, vahendab Daily Mail.

26-aastane prostituut väidab, et kui tema peatuspaigaks olevasse New Yorgi hotelli toodi kohtukutse ja teatati, et Beckham nõuab temalt 25 miljonit dollarit ehk 300 miljonit Eesti krooni, tekitas see talle emotsionaalset kahju, lisaks olevat kohtukutse toonud ametnik teda vigastanud ja lausa nii tõsiselt, et ta viidi haiglasse. Ja Bosniast pärit Nici süüdistab kõiges Beckhamit.

«Beckham peab oma löömamehe käitumise eest vastutama,» teatas Nici advokaat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles