Prantsusmaa koondislane valis Euroopa tippklubide asemel Mehhiko

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre-Pierre Gignac (vasakul).
Andre-Pierre Gignac (vasakul). Foto: SCANPIX

Aastaid Marseille' jalgpalliklubi rünnakut vedanud Prantsusmaa koondislane Andre-Pierre Gignac tegi karjääris ootamatu käigu, suundudes Mehhiko kõrgliigasse Tigres UANL-i ridadesse.

Oma viimasel hooajal Marseille' eest 36 mängus 21 väravat löönud ja väravaküttide edetabelis vaid imelise hooaja teinud Alexander Lacazette'ile alla jäänud 29-aastane Gignac sõlmib täna Mehhiko klubiga nelja-aastase lepingu, vahendab Soccernet.ee.

Gignaci valik on seda ootamatum, et äsja lõppenud hooaeg oli mehele karjääri edukaim ja vabaagendina oleks ta paljudele klubidele olnud väga huvitav täiendus. 19 korda Prantsusmaa koondist esindanud Gignacist olid väidetavalt huvitatud nii Arsenal, Liverpool, West Ham, West Brom, Lyon kui Istanbuli Galatasaray.

Erinevalt Euroopa liigasse pääsenud Marseille'st saanuks mitmed kosilased pakkuda ka Meistrite liigat, kuid ründaja otsustas vastu võtta väljakutse teisel pool Atlandi ookeani. Tigres ei kuulu Mehhiko liiga klassikalisesse suurde nelikusse, kuid on suurejooneliste plaanidega ja nii palgati lisaks Gignacile sel nädalal ka Villarreali nigeerlasest ründaja Ikechukwu Uche.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles