Bolt loobus ootamatult Jamaica katsevõistlustel jooksmisest

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt treeningul.
Usain Bolt treeningul. Foto: SCANPIX

Maailma kiireima mehe tiitlit kandev jamaicalane Usain Bolt teatas ootamatult, et ei osale Jamaica katsevõistlusel 100 meetri jooksus.

Bolt oli end täna toimunud jooksule registreerinud, et augustis toimuva MMi eel võistluskogemust saada, ent otsustas viimasel hetkel siiski mitte joosta, vahendab BBC.

28-aastane Bolt ei pidanud kodustel katsevõistlustel koondisekoha eest võistlema, sest tiitlikaitsjana on ta MMile kvalifitseerunud nii 100 kui 200 meetris.

Bolti esindav agent Ricky Simms kommenteeris loobumist järgmiselt: «Usain ei ole kunagi lubanud katsevõistlusel joosta. Ta pani oma nime kirja, et tal oleks soovi korral võimalik seal osaleda. Ütlesin meediale juba varem, et treener Glen Mills otsustab kolmapäeval, kas Usain jookseb või treenib selle asemel eelseisvatseks võistluseks.»

Siiski lisab loobumine veelgi kahtlusi Bolti kehva vormi kohta. Nii 100 kui 200 meetris ka maailmarekordit hoidev Bolt pole sel hooajal suutnud head kiirust näidata, lühemal maal on tema hooaja parim tulemus 10,12 ja 200 meetris 20,13.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles