Kas Nadal suudab tagasi tippu tõusta?

Laura Kalam
, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: SCANPIX

Wimbledoni teises ringis maailma edetabelis 102. kohta hoidvale Dustin Brownile kaotanud Rafael Nadal ei ole kindel, kas suudab enam tippu tõusta.

Maailma edetabelis 10. kohta hoidva hispaanlase sõnul ei ole mingit garantiid, et ta saavutab hea vormi. «Ma ei tea, kas ma enam suudan mängida sellisel tasemel nagu 2008. ja 2010. aastal,» lausus Nadal Eurospordile. «Motivatsioon on suur, et saavutada endine vorm. Ma näen selle kallal ka palju vaeva,» ütles ta.

Treenerist onu Toni Nadali sõnul valmistas Wimbledoni teise ringi mäng talle suurt pettumust. «Ta mängis väga halvasti,» lausu treener ja lisas, et eriti valmistasid muret Rafaeli eeskäe löögid.

Alates 2005. aastast on Nadal igal hooajal võitnud vähemalt ühe Suure slämmi turniiri. Arvestades Nadali vormi ja tulemusi on see aga sellel hooajal ebatõenäoline. «See ei ole veel lõpp. Minu elu ja karjäär läheb edasi,» ütles Nadal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles