Venemaa ja Leedu koondised jäid EMi eel ilma keskmängijatest

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Timofei Mozgov (nr 20) Cleveland cavaliersi särgis.
Timofei Mozgov (nr 20) Cleveland cavaliersi särgis. Foto: SCANPIX

Venemaa ja Leedu korvpallikoondiseid tabasid tagasilöögid, sest mõlemad meeskonnad peavad Euroopa meistrivõistlustel läbi ajama kahe olulise eesliini mängijata.

Venemaa koondise keskmängija Timofei Mozgov ei saa suure tõenäosusega põlvevigastuse operatsiooni tõttu rahvusmeeskonda aidata. Mozgov käis lõikusel hiljuti ning suvi kulub järgmiseks NBA-hooajaks valmistumiseks. Cleveland Cavaliersis mängiv Mozgov viskas lõppenud hooajal Cavaliersi eest keskmiselt 10,5 punkti kohtumises.

Leedut ei saa aga aidata Darjus Lavrinovic, kes tahab suvel kehale puhkust anda. Lavrinovici klubihooaega segasid mitmed vigastused ja nii tahab kogenud mängija end enne uut hooaega terveks ravida. Lavrinovic pallib Itaalias Reggio Emilia meeskonnas, kus viskas keskmiselt 11,4 punkti kohtumises. Eelmisel suvel peetud MMil panustas ta Leedu ridades keskmiselt 8,4 punkti mängus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles