Video: noore ründaja supervärav röövis Tevezilt naasmismängus tähelepanu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jonathan Calleri (vasakul).
Jonathan Calleri (vasakul). Foto: SCANPIX

Argentina ründaja Carlos Tevez jooksis läinud ööl 11-aastase vaheaja järel taas oma kunagise koduklubi Boca Juniorsi särgis väljakule, kuid Boca 2:1 võidumängus Quilmesi üle tõmbas kogu tähelepau endale hoopis 21-aastane ründaja Jonathan Calleri.

53. minutil üritas Calleri anda Tevezile söötu, mis viinuks ründaja silmitsi tühja väravaga, kuid Quilmesi kaitsja sai jala vahele. Pall põrkas õnnelikult tagasi Callerile, kes saatis selle efektse rabona-löögiga üle väravavahi ja kaitsjate lati alla. Tabamus, mis kandideerib hooaja lõpus kahtlemata aasta ilusaimale väravale antavale Puskase auhinnale, viis Boca 2:0 juhtima ja tagas lõpuks meeskonnale võidu.

Viimase kümnendi jooksul Inglismaal West Ham Unitedis, Manchester Unitedis ja Manchester Citys ning Itaalias Torino Juventuses mänginud 31-aastane Tevez viibis platsil kohtumise algusest lõpuni. Boca Juniors on 17 vooru järel tabeliliider, edestades ühe punktiga San Lorenzot ja kolme punktiga River Plate'i.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles