«Spordimaailma kõige ohtlikum naine» pani suupruukija 34 sekundiga paika

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vabavõitleja Ronda Rousey alistas UFC tiitlimatšis vaid 34 sekundiga Bethe Correia.

Rousey (12-0 MMA, 6-0 UFC) lõi Correia (9-1 MMA, 3-1 UFC) poole minutiga põrandale ning kohtunik lõpetas matši. Ameeriklanna jaoks on tegu juba kolmanda järjestikuse tiitlimatšiga, kus ta saab võidu ülikiirelt - tema kaks eelmist kohtumist kestsid vaid 16 ja 14 sekundit. Rousey 11 profivõidust koguni 10 on tulnud esimeses raundis.

«Läks umbes nii nagu arvata oligi. Ma ei tahtnud haaret võtta, vaid teda enne löökidega väsitada ning täpselt nii ka juhtus,» vahendab MMAjunkie.com Rousey sõnu. «Tahaks loota, et keegi teine enam enne matši minu perekonnast juttu ei tee. Loodetavasti oli see viimane kord.»

Rousey viitas viimaste lausetega Correia matšieelsele käitumisele, kui brasiillanna avaldas arvamust, et pärast talle kaotamist peaks Rousey endale otsa peale tegema. Rouseyt puudutas see valusalt, sest ta oli kaheksa-aastane, kui tema isa sooritas enesetapu.

Järgmiseks kohtub Rousey ilmselt Miesha Tate'iga, kellest ta on 2013. aastal korra juba jagu saanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles