Ivanov Moskvas veerandfinaali ei pääsenud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Liis Treimann

Venemaal peetaval ITF Futures sarja tenniseturniiril mängis Vladimir Ivanov (ATP 346) täna pärast eile võidetud mängu 16 parema hulgas. Paraku tuli siin leppida kaotusega.

Moskvas alanud 15 000 dollarilise auhinnafondiga ITF Futures sarja turniiril mängis Ivanov esimeses ringis venelase Anton Desyatniki (ATP 915) vastu. Avasett, kus eestlaselt tuli päästa ka 4 settpalli, oli väga pingeline. Ivanovil õnnestus see siiski tulemusega 7:5 võita. Teine sett tuli eestlasele juba pisut lihtsamalt ja tabelisse läks kirja Ivanovi võit numbritega 7:5, 6:2.

Täna mängis Ivanov 16 parema hulgas pääsu eest veerandfinaali, kuid pidi paraku tunnistama venelase Valery Rudnevi (ATP 904) paremust. Kummalisel kombel oli venelase võidutulemus täpselt sama, mis eile Ivanovi võidutulemus ehk siis Rudnev liikus veerandfinaali tulemusega 7:5, 6:2.

Rudnev mängis väga hästi tasavägistes geimides, mida oli mängu jooksul 7. Venelane suutis neist võita koguni 6. Samuti realiseeris ta väga hästi murdepallid: viiest võimalusest kasutas ta ära neli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles