Must ja Tolmoff alustavad Jakarta MMi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff.
Kati Tolmoff. Foto: Liis Treimann

Esmaspäeval saavad Indoneesias Jakartas hoo sisse sulgpalli maailmameistrivõistlused. Eesti sportlastest osalevad MMil Kati Tolmoff ja Raul Must üksikmängudes.

Kati Tolmoff sai esimeses ringis tugeva vastase, maailma edetabelis 23. kohal oleva Hong Kongi mängija Ngan Yi Cheungi. «Kuna mängin endast edetabelis olulisel kõrgema vastasega, siis survet ei tunne. Kindlasti annan kõva lahingu ja teen kõik endast oleneva, et ta alistada,» lausus Tolmoff enne Jakartasse sõitu. Võidu korral ootaks järgmises ringis maailma teine reket indialanna Saina Nehwal.

Raul Mustal oli MM-l parem loosiõnn ning tema vastane on Austria esinumber Luka Wraber, kes edetabelis Mustast vaid neli kohta kõrgemal. Must, lootes MM-lt teise ringi jõudmisega kaasnevat olümpia kvalifikatsioonil arvesse minevat maailma edetabeli punktide lisa, on enda sõnul saanud võistlusteks hästi valmistuda. Edu esimeses mängus tooks teiseks vastaseks maailma edetabeli juhi Chen Longi Hiinast.

Kati Tolmoffi mäng toimub esmaspäeval Eesti aja järgi 14.30 ja Raul Musta kohtumine 12.30.

MM annab ühtlasi olümpia kvalifikatsiooni punkte, kuhu lähevad arvesse kümme parimat aasta jooksul mängitud turniiri. Üksikmängudes pääseb olümpiale 38 sportlast, Raul Must, kellel on mängitud pooled arvesse minevad turniirid oleks hetkel 24 olümpiale pääseja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles