Kalevil kaks leegionäri paigas

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandis Raley-Ross
Brandis Raley-Ross Foto: Meelis Meilbaum

KORVPALL. Kalev/Cramo korvpallimeeskond sai eile teise ametliku liikme – leping allkirjastati Ukraina koondise ääremängija Pavlo Krutousiga. Juba varem oli jõutud kokkuleppele mullu Tarvas pallinud ameeriklasest tagamängija Brandis Raley-Rossiga.

Uudised Krutousiga lepinguni jõudmisest tiirlesid korvpallist kirjutavas meedias juba mitu päeva, kuid eilseni polnud pooled kokkulepet allkirjastanud. Ukraina koondisega EM-finaalturniiriks valmistuv 23-aastane ja 195 cm pikkune väike äär pallis mullu BC Kiievi ridades, kogudes Ukraina meistriliigas keskmiselt 14,7 punkti, 3,2 lauapalli ja andis 3,5 söötu. Selles meeskonnas on ta mänginud neli viimast hooaega.  

Seega on Kalevis palgal eestlastest treenerid Alar Varrak ja Martin Müürsepp ning kaks leegionäri. Postimehele teadaolevalt ollakse lähedal ka kolmanda välismaalase palkamisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles