Sokul avastati meniski rebend

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo tagamees Tanel Sokk
Kalev/Cramo tagamees Tanel Sokk Foto: Mihkel Maripuu

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna mängujuhil Tanel Sokul avastati põlvemeniski osaline rebend, ent mängumehe sõnul ei pea ta paranemiseks lõikuslauale heitma.


«Menisk pole täiesti katki, rebend on vaid osaline ja mitte väga suures ulatuses,» selgitas Sokk. «Usun, et juba järgmise nädala keskel saan meeskonna treeningutega ühineda.» Esmaspäeval ja teisipäeval peetavatest Eesti meistriliiga kohtumistest jääb Sokk ilmselt kõrvale.

Kalevlaste kogenuim mängujuht vigastas põlve juba eelmise nädala alguses, ent osales veel reedel Balti liiga kohtumises Liepajaga. Päev hiljem Ventspilsi vastu ta enam valutava põlve tõttu platsile ei tulnud. Esialgu arvas Sokk, et trauma pole kuigi tõsine, ent uuringud näitasid siiski meniski rebendit.

Soku naasmine on Kalev/Cramole elulise tähtsusega. Kuigi hooaja eel tundus, et meeskonnas valitseb tagameeste üleküllus, on traumad seda osakonda hõrendanud. Näiteks Marko Riis pole tänavu osalenud veel üheski kohtumises. Asjade selline käik pani peatreener Aivar Kuusmaad kaaluma koguni Rakverest hundipassi saanud Heiko Rannula palkamist.

«Mängujuhtide read on meil ju hõredad,» põhjendas Kuusmaa juba paar päeva tagasi. Otsuse langetab ta koos klubi juhtidega täna. Samal koosolekul peaks lõpuks selguma ka kalevlaste uue leegionäri nimi.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles