Eriline kolmapäev ja tippvormis jalgpallurid

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vähemalt treeningutel on Eesti jalgpallikoondis saavutanud treenerit rahuldava taseme
Vähemalt treeningutel on Eesti jalgpallikoondis saavutanud treenerit rahuldava taseme Foto: Liis Treimann

Jalgpallikoondisel seisavad ees aasta kõige tähtsamad neli päeva. Täna kell 19 võõrustatakse Lillekülas Leedut ning teisipäeval minnakse Mariboris vastamisi Sloveeniaga. Meid rahuldab vaid kaks võitu ning kuus punkti, kuna ühe viigi või kaotuse korral muutuks pääs EM-finaalturniirile üsna lootusetuks.

Kõigepealt keskendume aga ülesande esimesele poolele – Leedu võitmisele. Kui kaitses on Magnus Pehrssoni juhitud Eesti koondis üldiselt häid etteasteid teinud, siis ründemäng on olnud ebastabiilsem ning vahele on tulnud mänge, kus pall jõuab ründetsooni harva. Seekord on aga kindlasti vaja väravat või väravaid. Kelle õlule see ülesanne jääb? Ilmselt alustab tipuründes Ats Purje, kes juuni alguses sõprusmängus Soomega kaks väravat lõi. Teda on valmis asendama Eesti meistriliiga suurim väravakütt Ingemar Teever.

Pehrsson kinnitas eilsel pressikonverentsil, et esmaspäeval kogunenud koondis jättis selja taha väga produktiivse nädala, kus heas vormis mehed tegid ka Pehrssoni ajastu parima treeningkorra. «Kolmapäevane treening oli koondise viimase pooleteise aasta parim. Tegelesime ründefaasiga ning ka sellega, mida teha palli kaotamise puhul. Mängijad on heas hoos ning tõeline luksus on olnud nendega töötada,» selgitas rahulolev Pehrsson.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles