Kristjan Kangur: oleme alati endast sada protsenti andnud

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur (paremal) Eesti - Ukraina mängus.
Kristjan Kangur (paremal) Eesti - Ukraina mängus. Foto: Tairo Lutter

Eesti korvpallikoondise kapten Kristjan Kangur on kindel, et eilne võit Ukraina üle ja varasemast hoopis parem mängupilt ei tulnud selle pealt, et mängijad oleksid rohkem püüdnud ja võidelnud. Tema hinnangul ei tulnud Tšehhi ja Belgia vastu lihtsalt kõik soovitud moel välja, meedia ning fännide kriitikat ei Kangur jaga.

«Kordan veelkord, et me tulime siia võitma ja oleme alati endast sada protsenti andnud. Tihtipeale need asjad ei tule lihtsalt sada protsenti välja. See kas me võitleme või mitte, on teie (ajakirjanike) tõlgendamise küsimus. Oleme püüdnud endast parima anda ja oleme professionaalid,» ütles Kangur pärast lõunast treeningut.

Homme kohtutakse Leeduga, kes eile kaotas üllatuslikult kahe punktiga Belgiale. «Leedu on teadupärast väga tugev, kuigi eilse mängu nad kaotasid, siis on nad siin turniiril ka väga head mängu näidanud. Nende halval ja meie heal päeval võime nendega võrdselt mängida, aga selleks peame tõesti väga hea mängu tegema. Meie võitsime Ukrainat suurema vahega kui nemad, aga niimoodi arvutades võime ükskõik mida mida välja mõelda. Reaalsus on see, et nad on väga tugevad,» ütles Kangur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles