Tänak on Austraalias hädas auto juhitavusega

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Autoralli MM-sarjas sõidetakse sel nädalavahetusel Austraalias ning esimese võistluspäeva viimase katse järel tunnistas Ott Tänak, et tal on probleeme auto juhitavusega.

Esimeste katsete järel kommenteeris Tänak eelkõige meeskonna rehvivalikut: nimelt olid tema Fordi esimesed rehvid kõvemad kui tagumised. Päeva teises pooles valmistas Tänakule aga oluliselt rohkem muret juhitavus.

«Meil oli veel kehva tunnestust. Isegi sirgetel lõikudel kiskus auto kõrvale: vahepeal vasakule ja siis paremale. Ma ei saa seda otse hoida,» tunnistas Tänak päeva viimase, kokkuvõttes kaheksanda kiiruskatse järel. Tänak lisas, et tiim vaatab probleemi homseks üle.

Austraalia ralli avapäeva järel on esikohal Jari-Matti Latvala, kellele järgnevad Kris Meeke (+2,0) ning Sebastien Ogier (+4,6). Tänak ja Raigo Mõlder on kaheksandal kohal (+40,2).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles