Üllatus Hispaanias: Barcelona oli taas hädas ja teenis võõrsil kaotuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona mängijad olid täna nõutud.
Barcelona mängijad olid täna nõutud. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalliliigas teenis täna võõrsil kaotuse Barcelona meeskond, kes jäi alla Sevillale.

Ilma vigastatud staarründaja Lionel Messita mängiv Barca jäi kaotusseisu teise poolaja alguses, mil võõrustajate poolt skooris 52. minutil Michael Krohn-Dehli. Vaid kuus minutit hiljem oli Sevilla Vicente Iborra väravast juba 2:0 juhtimas. Valitsevate Hispaania meistrite poolt avas omakorda skoori Neymar, kes 74. minutil realiseeris penalti. Rohkem aga publik väravaid ei näinud ja nii teenis Sevilla üllatusliku 2:1 võidu.

Barcelona jaoks on viimased voorud koduses liigas möödunud keeruliselt, sest kuigi viimati võideti Las Palmast 2:1, siis üle-eelmises voorus kaotati ootamatult kindlalt 1:4 Celta de Vigole.

Liigatabelit on hetkel juhtimas Villareal, kellel on koos 16 punkti, kuid hetkel veel pidamata selle vooru kohtumine, kus nende vastasteks on tabeli eelviimasel real positsioneeruv Levante. Teisel kohal on käesoleva vooru mängu ära pidanud Celta de Vigo, kellel on 15 silma, ning nende selja taga samuti 15 silmaga nüüd Barcelona. Tabeli esiotsa suhtes peab homme olulise kohtumise Barca suurrivaal Madridi Real, kes on 14 punktiga neljandal kohal; nende homne raske vastane linnarivaal Atletico on omakorda 12 punktiga viiendal tabelireal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles