Raul Must jõudis Hollandi maailmakarika etapil kaheksandikfinaali

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: Liis Treimann

Eile hilisõhtul Hollandis sulgpalli maailmakarika etapil võitis Raul Must teises ringis hollandlast Nick Fransmani ja pääses kuueteistkümne parima hulka. 

Must alistas maailma edetabelis 125. kohal oleva Fransmani 21-12, 21-18. Musta treener Mart Siliksaare sõnul hoidis Raul Must mängu jooksul initsiatiivi ja ei lasknud vastsel oma mängustiili peale suruda.

«Samas tekkis sarnaselt avamänguga kohati eduseisus olles Rauli mängu mõõn, mis lasi vastasel järgi võtta. Meie ülesanne on järgmistes mängudes selliseid auke vältida, sest edasiste mängude võitmine eeldab stabiilset esitust kogu kohtumises,» lisas Siliksaar.

Musta vastane kaheksandikfinaalis on Rasmus Fladberg Taanist. Taanlasega, kes on maailma edetabelis 81. positisioonil, on Must kohtunud mitmel korral ning juhib omavaheliste kohtumiste seisu 3:2.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles