Pildid: USA etapi teine vabatreening jäeti kohutavate ilmaolude tõttu ära

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA teine vabatreening jäeti kehva ilma tõttu ära.
USA teine vabatreening jäeti kehva ilma tõttu ära. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sari on sel nädalavahetusel jõudnud USAsse, kus on aga ootamatult halvad ilmastikuolud, mistõttu jäeti ära eile kavas olema pidanud teine vabatreening.

Eilne esimene vabatreening möödus vihmastes oludes, kus meeskonnad said läbitud küll vähe ringe, kuid said siiski ajad kirja ning kiireimat minekut näitas Mercedese sõitja Nico Rosberg. Teise vabatreeningu eel läks aga niigi vihmane ilm veel halvemaks - F1 ametliku Twitteri konto järgi oli raja juures äike ning enne treeningu algust tuli võistluste kohtunikud alast evakueerida.

Pikalt oodati, et olud paraneksid, kuid tugev torm ei tundunud vaibuvat ning nii otsustati teine vabatreening sootuks ära jätta. «Teine vabatreening on tühistatud. Järgmisel kahel tunnil pole meditsiinikopteril võimalik tööd teha,» seisis võistluste korraldajate lühikeses teadaandes, kus selgitati, et treeningu ärajätmise põhjuseks on turvalisuse probleem.

Vormel-1 sarja boss Bernie Ecclestone nentis, et sellist ilma ta USA etapilt küll ei oodanud. «See on uskumatu! Keegi poleks arvanud, et sellisel aastaajal siin selline vihm on, aga näed sa siis - kunagi ei või teada,» rääkis Ecclestone Sky Sportsile.

Ilmaennustuste järgi on keerulisi tingimusi oodata ka täna ja homme. Kolmas vabatreening peaks Eesti aja järgi toimuma täna õhtul kell 18-19 ning kvalifikatsioon kl 21-22. Homne võidusõit algab kell 21.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles