Hundi klubi on kuristiku äärel

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimo Hunt (nr. 20).
Rimo Hunt (nr. 20). Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Jalgpalluri Rimo Hundi koduklubi Kõzõlorda Kaisar on Kasahstani kõrgliigas väljalangemise äärel – kaks vooru enne lõppu ollakse viimasel kohal. 

Laupäevases liigamatšis saadi 0:1 kaotus Karagandõ Šahtjorilt. 68. minutil kaotusseisu jäänud Kaisari treener tõi seepeale 72. minutil vahetusest mängu päästma ka Eesti ründaja, kuid väravaks sellest ei piisanud, vahendab Soccernet.ee.

Kaks mängu enne hooaja lõppu on Kaisar 15 punktiga tabelis viimasel ehk 12. kohal, kuid samal pulgal on ka Taldõkorgani Žetõsu, kellele annab omavahelises võrdluses aga eelise suurem võitude arv, mis sarnaselt Eesti liigadele Kasahstanis esimeseks viigimurdjaks on.

Samuti on Žetõsul peetud üks mäng vähem, kuid järgmisel laupäeval lähevad Kaisar ja Žetõsu tõelises ellujäämismängus juba omavahel vastamisi. Eelviimane koht ei kuku otse esiliigasse, vaid peab üleminekumänge.

Sergei Mošnikovi tööandja Kostanaj Tobol on samal ajal püsimajäämise juba kindlustanud ning võib rihma ka pisut lõdvemaks lasta - üle tüki aja saadi kirja kaotus, seda tulemusega 0:1 Tarazilt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles