Tänaku boss: Walesi ralli saab Oti tuleviku osas otsustavaks

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak (paremal) ja M-Spordi boss Malcolm Wilson.
Ott Tänak (paremal) ja M-Spordi boss Malcolm Wilson. Foto: Timo Anis

Ott Tänaku tööandja, M-Spordi rallimeeskonna boss Malcolm Wilson ütles väljaandele Autosport, et M-Spordi pilootide tulevik sõltub nende esitustest Walesi rallil. Novembri keskel peetaval MM-sarja viimasel osavõistlusel peavad Tänak ja Elfyn Evans tõestama, et nad on suutelised autoralli tipus kaasa lööma.

«Ma ei garanteeri midagi. Olen neile öelnud, et räägime nende tulevikust pärast Walesi ralli lõppu. On väga võimalik, et teised sõitjad tulevad hooaja lõppedes turule ja mul pole mõistlik kellegagi enne seda lepingut sõlmida,» sõnas Wilson.

Kui väljaanne küsis, kas see tähendab, et Tänaku ja Evansi karjäär sõltub Walesi rallist, vastas Wilson: «Jah. See on karm reaalsus, aga jah.»

Wilson tunnistas, et tema sõitjate heitlikud esitused on talle kõvast tuska teinud. «Nad peavad andma endast kõik ja leidma tee, kuidas rasketest aegadest edukalt välja tulla. Neil on olnud piisavalt võimalusi, aga ma ei tea, kas nad suudavad õppida ja edasi minna.»

Tänak usub, et ta suudab Walesis välja sõita korraliku tulemuse. «Meil on kruusateedel hea kiirus, seega peame lihtsalt sinna kohale minema ja korraliku tempoga jätkama. Ma ei näe mingit põhjust, miks me ei peaks võitlema poodiumikoha eest. Olen Walesis mitu korda WRC masinaga sõitnud ja mulle meeldib see ralli.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles