Chelsea ja Mourinho kaotasid taas

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Arnautovic (vasakul) lõi Chelsea võrku efektse värava
Marko Arnautovic (vasakul) lõi Chelsea võrku efektse värava Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi masendaval hooajal ei paista otsa ega äärt. Täna jäädi koduliigas 0:1 alla Stoke Cityle ning ilmselt ilmuvad pea kõigi kohalike ajalehtede spordikülgedele taas spekulatsioonid peatreener Jose Mourinho vallandamise kohta.

Tänase kohtumise ainsa värava lõi Marko Arnautovic 54. minutil. Chelsea on 12 mängust võitnud kolm, viigistanud kaks ja kaotanud seitse. Tiitlikaitsjad on 11 punktiga tabelis 16. kohal. Väljalangemistsoonist lahutab Chelseat kolm punkti.

Nädala alguses kirjutasid mitmed mainekad Inglismaa ajalehed, et kaotus Stoke Cityle oleks viimane piisk omaniku Roman Abramovitši karikasse ning suure tõenäosusega kaotaks Mourinho oma töökoha. Saab olema huvitav näha, kuidas Abramovitš käitub ja kas ta annab Mourinhole veel lisaaega või mitte.

Mourinho järeltulijana näeb Abramovitš väidetavalt kas Pep Guardiolat, Diego Simeonet või Antonio Contet. Üllatusmehena on nimekirjas Moskva CSKA juhendaja Leonid Slutski. Võimalike kandidaatidena on läbi käinud juba varem Londoni klubi juhendanud Carlo Ancelotti ja Guus Hiddink.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles