Rocki ameeriklane Brian Harper: Tartu meenutab mulle Saksamaad

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brian Harper.
Brian Harper. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskonna kodulehel ilmus intervjuu ameeriklasest ääremängija Brian Harperiga. Erinevalt leedulasest Evaldas Žabasest, kes kirus Tartu parkimiskellasid ja eestlaste aeglust, jätkub Harperil ülikoolilinna kohta ainult häid sõnu.

«Mulle meeldib siin. Siin on selline väikese linna kodune tunne. Elasin Saksamaal mängides sarnases väikelinnas, Trieris, ja see tuletab mulle seda hooaega meelde. Tartu on väga-väga ilus linn: hästi hooldatud, hooned ja arhitektuur on väga ilusad. Kõik vajalik on olemas ja tundub, et kõigile meeldib siin elada. Olen siin elamist seni väga nautinud,» rääkis Harper.

206 cm pikkuse ameeriklase esitused on jäänud seni ebastabiilseks, aga ta on kindel, et suudab hooaja jooksul areneda. «Pean end üsna mitmekülgseks mängijaks, olen mänginud peaaegu kõiki positsioone väljakul peale mängujuhi oma, seega suudan erinevaid asju nii rünnakul kui kaitses. Mida aeg edasi, seda rohkem näete mind erinevates rollides, olenevalt sellest, mida konkreetses mängus vaja on. Näete kindlasti minu poolt palju erinevaid asju.»

Loe Harperi intervjuud täispikkuses!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles