Video: Ott Tänak testib Monte Carlo teedel juba uueks hooajaks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Monte Carlos testimas.
Ott Tänak Monte Carlos testimas. Foto: Ekraanitõmmis videost

Tulevaks aastaks DMACKi meeskonnaga lepingu sõlminud ja MM-sarjas jätkuvalt täisprogrammiga osalev Ott Tänak testib juba Monte Carlo teedel uueks hooajaks valmistudes Ford Fiestat.

Aega polegi uue hooaja alguseni enam kuigi palju jäänud, sest Monte Carlo rallile antakse start 22. jaanuaril. «Poisid on tagasi! Oli tõeliselt hea päev, katsetasime paljusid rehve, seadistasime palju ning äsja lõppes pikk koosolek. Monte Carlo on väga salakaval ralli ja täna tegime väga head tööd,» kirjutas Tänak päeva lõpetuseks Twitterisse.

Lisaks Tänakule on samas paigas testimas teisedki sõitjad, näiteks oli pealtvaatajatel võimalik näha ka MM-sarjas seni vaid kaheksa korda WRC2-autoga startinud Eric Camilli sõitu. Tuleval hooajal on 28-aastane prantslane M-Sporti meeskonna teine sõitja Mads Östbergi kõrval. Camilli kaardilugejaks on Nicolas Klinger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles