Klitško: Haye on rääkimise maailmameister

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitali Klitško
Vitali Klitško Foto: SCANPIX

Poksi raskekaalu maailmameister Vitali Klitško soovib lähema kuu jooksul jõuda kokkuleppele ja allkirjastada lepingu briti David Haye’ga, et temaga tuleva aasta kevadel poksida.

Haye kaitses eelmise nädala laupäeval oma WBA sarja maailmameistritiitlit, alistades Manchesteris Audley Harrisoni. Klitško on aga WBC sarja maailmameister, vahendab BBC.

Haye’ga soovib poksida ka IBFi ja WBO maailmameister, Vitali Klitško noorem vend Vladimir Klitško, ent Vitali Klitško soovib Haye’ga ringis kohtuda enne oma venda. «Vladimir tapab ta ära,» usub Vitali Klitško. «On aeg rääkimine lõpetada. Olen valmis lepingu allkirjastama, poksime millalgi sügisel. Enam pole vabandusi vaja, Haye räägib liiga palju, ta on suurepärane kõneleja, aga küsimus on selles, kas ta on ka hea poksija? Haye on rääkimise maailmameister. Aga poksime!»

Vitali Klitško sõnul on ta valmis Haye’ga ükskõik, millises maailma otsas poksima. «Arutame, kus võiksime poksida. Poksime näiteks USAs, mulle tehti hea pakkumine Madison Square Gardenis poksimiseks. Olen valmis poksima USAs, Saksamaal või Suurbritannias,» teatas ta. «Sõlmime lepingu. Otsekohe, olen valmis, sõlmime lepingu. Tahan David Haye’ga poksida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles