Alles Inglismaale siirdunud Balotelli tahab juba Itaaliasse tagasi?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli
Mario Balotelli Foto: SCANPIX

Sel suvel 23 miljoni Inglise naela (umbes 415 miljoni Eesti krooni) eest Milano Interist Manchester City’ga liitunud Mario Balotelli karjäär võib varsti uue pöörde teha. Eelkõige seostatakse teda AC Milaniga.

Balotelli senist karjääri Inglismaal on varjutanud vigastus ning seetõttu on ta Premier League’is mänginud vaid kolm mängu ning löönud kaks väravat.

Kui Balotelli agendi Mino Raiola käest küsiti, kas tema klient on Manchesteris õnnelik, siis Riaola vastas: «Nii ja naa.», kirjutab Daily Mail.

Nüüd on Itaalia koondise ründaja teada andnud, et ta sooviks koostööd teha AC Milani ründeässa Zlatan Ibrahimoviciga. «Tahan mängida koos Ibrahimoviciga. Tean, et ühel päeval mängin ma koos temaga. Ma ei tea, millise meeskonna särgis me seda teeme, kuid see juhtub kindlasti,» teatas Balotelli.

«Ta kutsus mind City’sse, et saaksime koos mängida, kuid arvan, et ühel päeval avaldab Mario soovi ühineda AC Milaniga,» lisas Ibrahimovic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles