Piinlik vigastus: sõbrale vastu lõugu andnud NBA täht lõhkus käe

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Blake Griffin (palliga).
Blake Griffin (palliga). Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA läänekonverentsis neljandal kohal olev Los Angeles Clippers peab mõnda aega läbi ajama ilma oma tähtmängija Blake Griffinita, kes murdis paremas käes luu. Vigastuses poleks muidu midagi häbiväärset, kuid nagu nüüdseks on selgunud, lõhkus Griffin käe sõbraga kakeldes, vahendab ESPN.

Griffin läks tülli Clippersi meeskonna varustuse eest hoolitseva Matias Testiga, kui meeskond oli Torontos võistlusreisil ning viibis parajasti restoranis. ESPNi allikate kinnitusel lõi Griffin esmalt Testit, mille peale too lahkus restoranist. Griffin järgnes talle ja lõi meest uuesti. Uuringud tuvastasid tema paremas käes luumurru, mille raviks kulub mitu nädalat.

Nii Griffin kui ka Testi saadeti pärast inetut vahejuhtumit koju. Olukorra teeb tobedamaks see, et allikate sõnul on Griffin ja Testi tegelikult seni olnud head sõbrad ning isegi koos puhkamas käinud. Politsei ei ole toimunu kohta ametlikku kaebust saanud, küll aga uurib vahejuhtumit NBA ning võib eeldada, et Griffinit ootab liiga poolt karistus.

Griffin ei ole viimastes kohtumistes platsil käinud, sest ravib lihasevigastust, kuid lootis Clippersi käimasoleva võõrsil mängude turnee käigus väljakule naasta. Tema puudumine pole meeskonna mängu siiski kuigivõrd seganud, sest Clippers on võitnud 14 Griffinita peetud kohtumisest 11.

2014. aastal sattus Griffin ametivõimude huviorbiiti, kui läks ühes Las Vegase ööklubis teise mehega kähmlema. Väidetavalt olid Griffinit ärritanud välklampide sähvatused, mispeale ta haaras enda kätte mehe telefoni. Ametlikku süüdistust korvpallurile siiski ei esitatud.

«Sõprade vaheline olukord väljus kontrolli alt ja kahetsen seda, kuidas käitusin inimesega, kellest ma hoolin. Tahan Clippersi klubi, meeskonnakaaslaste ja fännide ees vabandada, et põhjustasin segaduse. Töötame üheskoos lahenduse kallal ja püüan võimalikult kiiresti väljakule naasta,» kirjutas Griffin avalikus vabanduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles