Vaata, kes Sildaru konkurentidest on saanud kutse Oslo X-mängudele

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiril Sjåstad Christiansen.
Tiril Sjåstad Christiansen. Foto: SCANPIX

Sel aastal on talisportlastele kavas veel ühed X-mängud ja sinna loodab kutset saada ka Aspenis X-mängudel pargisõidus võidutsenud Kelly Sildaru. 24.-28. veebruarini Oslos peetaval võistlusel pole kavas küll pargisõitu, kuid Sildaru loodab kutset saada Big Airi võistlusele, kus teevad kaasa mitmed Aspenis pargisõidus osalenud naised.

Praeguseks on Oslosse Big Airi võistlusele kutse saanud norralannad Tiril Sjåstad Christiansen ja Johanne Killi, kes olid Aspenis Sildaru järel pargisõidus vastavalt teine ja kolmas.

Lisaks on Big Airi võsitlusele praeguseks kutse saanud Aspenis pargisõidus neljandaks tulnud ameeriklanna Maggie Voisin ning kuuenda koha saanud rootslanna Emma Dahlström.

Kutsutute seas on ka X-mängude pargisõidu kaheksakordne võitja kanadalanna Kaya Turski, kes Aspenis ei saanud vigastuse tõttu osaleda. Kuuendana on praegu kutse saanud 19-aastane sakslanna Lisa Zimmermann, kes krooniti eelmisel aastal naiste pargisõidus maailmameistriks, kuid viimati Aspenisse kutset ei saanud.

Sildarule peaks Oslo X-mängude kutse saabuma kõigi eelduste kohaselt selle nädala lõpus, kuid praegu pole selge, kas kutse saabudes sellele ka jaatavalt vastatakse, kuna samal ajal oleks võimalik Calgarys osaleda pargisõidu ja rennisõidu võistlustel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles