Endine Tallinna Kalevi tsenter vabanes vanglast ja müüb nüüd maiustusi

Laura Kalam
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: AFP / Scanpix

Hooajal 2001/02 Tallinna Kalevi korvpalliklubis mänginud 216 cm pikkune ameeriklasest tsenter Seth Sundberg on pärast profikarjääri lõpetamist elanud väga kirevat elu.

Omal ajal NBA suveliigadeski oskusi näitamas käinud Seth Sundberg sukeldus pärast korvpallurikarjääri lõppu kinnisvaraärisse. Järgnes kuue aasta pikkune vanglakaristus maksupettuste eest ning kinnipidamisasutuses töötas ta peamiselt köögis ning seal tekkis armastus toidutegemise vastu, vahendab ERR Sport

Nüüd müüb Sundberg enda retsepti järgi tehtavat «Vangla batooni» nimelist tervislikku maiustust, mis koosneb kaerahelvestest, pähklivõist, kuivatatud puuviljadest ja šokolaadist.

Mees üritab oma maiustust üleküllastunud toiduturul müüa väikese heategevusliku elemendiga, nimelt on ta palganud oma firmasse tööle vaid endiseid vange, et neile anda võimalus uut elu alustada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles