Balta: suhtlemine lähedastega muutus üleolevaks

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ksenija Balta
Ksenija Balta Foto: Mihkel Maripuu

Ksenija Balta avaldas eelmisel nädalal ilmunud raamatus «Eesti kergejõustiku kullakamber.», et 2006. aastal kannatas ta «tähehaiguse» all.

2006. aasta hooaeg oli Balta jaoks erakordselt edukas – juunis toimunud Arles’i Euroopa mitmevõistluse karikavõistlustel tuli ta seitsmevõistluses isikliku rekordiga 6180 punkti kolmandaks. Samal jõuproovil püstitas ta 200 meetri jooksus Eesti rekordi 23,05 ning täitis MMi A-normatiivi.

Augustis peetud Göteborgi EMil jooksis Balta 100 meetrit Eesti rekordiga 11,47 ning hiljem püstitas Kadriorus kaugushüppes Eesti rekordi 6.80.

Toona diagnoosis Balta endal «tähehaiguse». «Aga mind pandi kohe paika. Kukkusin pilvedest alla ja päris valusalt,» avaldas Balta, kes oli hakanud treeningutesse lohakamalt suhtuma. «Võib-olla mõtlesin, et olen juba nii tugev, et ei pea palju harjutama. Ka suhtlemine lähedastega muutus samuti teistsuguseks – üleolevaks.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles