Video: Curry tabas jälle koos sireeniga poolelt platsilt

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry (palliga).
Stephen Curry (palliga). Foto: SCANPIX

Korvpalliliiga NBA praeguse parima klubi Golden State Warriorsi tagamees Stephen Curry jätkab publiku hämmastamist visetega, mis tabavad pea igast väljaku nurgast. Läinud ööl alistas Warriors 115:94 ning seekord saatis Curry kaugviske korvi poolelt platsilt.

Rekordilise järjestikuse 46. koduvõidu saanud Warriorsi tagamees lõpetas tabava viskega esimese poolaja. Klubi teatel läks vise teele korvist enam kui 16 meetri kauguselt. Lisaks loeti kokku, et sel hooajal on Curry üheksa meetri (30 jala) kauguselt või kaugemalt pealeviset proovinud 27 korral ja tabanud neist peaaegu pooled ehk 13 viset.

Kokkuvõttes polnud Curryl just parim viskeõhtu, sest tema 12 platsilt tehtud viskest läbisid korvirõnga ainult neli. Warriorsi kindlat võitu see ei vääranud, meeskonna parimaks kerkis 23 punkti toonud Klay Thompson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles