Manchester City ei anna Lionel Messi osas alla

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: SCANPIX

Suvel saab Pep Guardiolast Manchester City peatreener ja see tekitab jalgpallimaailmas väga erinevaid kuulujutte. Palju spekuleeritakse ka teemal, kas Lionel Messi võib Barcelonast Inglismaale kolida, et endise treeneriga taas kampa lüüa.

The Guardian kirjutab, et City on ühes kindel: kui Messi kunagi üldse klubi peaks vahetama, siis liitub ta just nendega. Manchesteri klubi spordidirektor ja tegevjuht on vastavalt Txiki Begiristain ja Ferran Soriano, kes mõlemad töötasid aastaid koos Messiga Barcelonas. Peagi liitub tiimiga ka Guardiola. City rikkad omanikud loodavad, et on teinud piisavalt Messi Inglismaale meelitamiseks.

Messi praegune leping Barcelonaga lõppeb 2018. aastal ja seni on mees ise kinnitanud, et tal pole vähimatki plaani kunagi Kataloonia klubi juurest lahkuda. Väidetavalt teenib ta praegu ligi 400 000 eurot nädalas ja mehe väljaostuklausel on 250 miljonit eurot. Praeguse lepingu lõppedes on Messi 30-aastane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles