Raske nädal jätkub: Tottenhami tähte süüdistatakse vägivaldses käitumises

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dele Alli.
Dele Alli. Foto: SCANPIX

Tottenhami Hotspuri jalgpallimeeskonna õnnetu nädala algus võib saada jätku, sest suurepärast debüüthooaega tegev Dele Alli sai alaliidult süüdistuse vägivaldse käitumise eest üleeilses viigimängus West Brom Albioni vastu.

Mängu kohtunikel jäi märkamata intsident Alli ja West Bromi kaitsva pooliku Claudio Yacobi vahel, kus Spursi mängija lõi vastast rusikaga kõhtu. Telekaamerate eest aga pääsu pole ja nüüd võib inglast ees oodata kolme mänguline keeld, mis tähendaks tema jaoks liigahooaja lõppu, kirjutas Soccernet.ee.

Allil, kes valiti just kaasmängijate poolt hooaja parimaks noormängijaks, peab täna esitama omapoolsed selgitused.

Hotspuri jaoks algas nädal niigi raskelt, sest esmaspäeva õhtul peetud mängus saadi loodetud võidupunktide asemel kirja viigipunkt, mis omakorda tähendab, et tiitlijahil oleva Leicester City püüdmine muutus keerulisemaks. Kolm vooru enne lõppu on Leicesteri edu Tottenhami ees seitse silma ja seega vajatakse võidu kindlustamiseks veel vaid ühte võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles