Kreeka imetreener viis üllatusklubi suurte mängumaale

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Georgios Bartzokas (paremal).
Georgios Bartzokas (paremal). Foto: AFP/SCANPIX

KORVPALL. «Lõuna-Venemaalt pole lihtne Euroliiga finaalturniirile jõuda. See on meie klubile ja Krasnodari linnale suur päev,» ütles Krasnodari Lokomotiv-Kubani korvpalliklubi peatreener Giorgios Bartzokas pärast seda, kui tema hoolealused olid kodusaalis alistanud võimsa Barcelona ja pääsenud Euroliigas nelja parema hulka.

Mai keskel Berliinis toimuva finaalturniiri koosseis kukkus päris üllatav välja. Moskva CSKA ja İstanbuli Fenerbahce kohalolek on igati loogiline, aga Lokomotiv-Kubani ja Vitoria Laboral Kutxat poleks nii kõrgele pakkunud ilmselt ükski täie mõistuse juures olev korvpallisõber.

Kaukasuse läheduses asuva Krasnodari ning Baskimaa au ja uhkuse Vitoria klubide võrdluses on Lokomotiv-Kubani koosseis isegi võimsam, aga nii võimsa esitusega üllatati fänne ja ennast ikkagi päris korralikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles