Leicesteri imetreener: ma ei osanud siia tulles midagi taolist oodata

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Claudio Ranieri.
Claudio Ranieri. Foto: Jason Cairnduff/REUTERS

Leicester City ootamatult Inglismaa jalgpallimeistriks tüürinud 64-aastane itaallane Claudio Ranieri tõdes pärast meistritiitli saatuse selgumist, et ta ei suuda uskuda, kuidas selline asi võimalikus sai.

«Kui ma siia tulin, ei osanud ma midagi sellist oodata. Olen pragmaatiline mees: tahtsin lihtsalt võita mängu mängu järel ja muuta pallureid nädal-nädalalt paremaks. Ma ei mõelnud kordagi selle peale, kuhu see viia võib. Olen mängijate üle nii uhke, sest vaid nende kannatlikkus, tahe ja sihikindlus võisid selle tiitli tuua,» ütles alates sellest hoojast klubi peatreeneriks toodud Ranieri Leicester City avalduses.

Inglismaa vutiajakirjanike poolt Premier League'i parimaks jalgpalluriks valitud Leicesteri ründaja Jamie Vardy nõustus juhendajaga. «Uskumatu tunne, mida ma pole kunagi varem kogenud. Võitlesime eelmisel hoojal liigasse püsimajäämise eest ja laupäeval saame meistrikarika pea kohale tõsta. See annab aimu, kui palju vaeva on iga mängija ja klubi liige selle hooaja nimel näinud,» tõdes Leicesteri suurim väravakütt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles