Kõrge stardikoha saanud Verstappen jäi Red Bulli masinaga rahule

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen.
Max Verstappen. Foto: SCANPIX

Hispaania F1 etapil esmakordselt Red Bulli masina roolis istuv Max Verstappen tunnistas, et ei osanud tänaselt kvalifikatsioonilt midagi oodata, kuid on oma neljanda stardikohaga igati rahul.

Verstappen edutati alates Hispaania etapist Red Bulli rooli Daniil Kvjati asemel, kuna venelane korraldas kahel eelmisel etapil juba avaringidel avariid. 18-aastane Verstappen alustaski Hispaanias uue masina roolis hästi, kui suutis esimestes kvalifikatsiooniringides näidata häid aegu ning edestada ka oma tiimikaaslast Daniel Ricciardot, kes lõpuks stardib homme siiski kolmandalt kohalt, Verstappen omakorda sai neljanda stardikoha.

Kui noorelt vormeliässalt küsiti, kas ta on pettunud, et tema stardikoht jäi meeskonnakaaslasest kehvemaks, vastas Verstappen nii: «Ei, kindlasti mitte. Olen oma esimese kvalifikatsiooniga väga rahul, nautisin seda väga.»

Red Bulli noor sõitja lisas, et ei osanud uue masinaga sõites eriti midagi oodata, kuid tulemus oli meeldiv. «Kui aus olla, siis ma ei teadnud, mida oodata, aga see oli kindlasti väga positiivne,» teatas Verstappen.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles