Linnapea nimetas Manchester Unitedi staadionil toimunut fiaskoks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi kodustaadion tehti eile publikust tühjaks
Manchester Unitedi kodustaadion tehti eile publikust tühjaks Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi jalgpalliklubi eilne liigamäng Bournemouthi vastu jäi ära, kuna Old Traffordi staadionilt leiti pommi meenutav seadeldis. Hiljem selgus, et tegemist oli treeningseadmega, mis oli tualettruumi unustatud õppuste käigus.

Politsei selgitas, et treeningseade nägi välja väga reaalne ning ohutuse huvides olid nad sunnitud inimesed evakueerima. Linnapea Tony Lloyd lubas, et juhtunut uuritakse hoolega. «Uurimine peab selgitama, miks see juhtus ja kas kedagi tuleb vastutusele võtta. See fiasko oli jalgpallifännide jaoks tõeliselt ebamugav, kuna nad pandi ilma põhjuseta ohuolukorda. Lisaks raisati paljude politseinike ja sõjaväe pommidemineerijate aega,» vahendab goal.com linnapea sõnu.

Mäng toimub teisipäeval ja United maksab kõigile pileti ostnud fännidele raha tagasi. Teisipäeval lastakse need samad inimesed staadionile tasuta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles