Kruglovi kurvameelne pidupäev

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kapten Ragnar Klavan lohutas pettunud fänne, kinkides neile oma mängusärgi.
Kapten Ragnar Klavan lohutas pettunud fänne, kinkides neile oma mängusärgi. Foto: Tairo Lutter

JALGPALL. Pühapäeva pärastlõuna Klaipeda staadionil, käib Balti turniiri avamatš Leedu ja Eesti vahel. Termomeeter näitab 27 kraadi ja vasakkaitsja Artur Pikk hakkab mängu lõpus väsima. Eesti on 0:2 kaotusseisus ning peatreener Magnus Pehrsson toob Pika asemel väljakule oma viimase lootuse, kes peaks mängu muutma, 32-aastase Dmitri Kruglovi. Äärekaitsja jookseb Eesti koondise särgis väljakule sajandat korda, seda esimese vene taustaga mehena.

Kruglovi ajalooline pidupäev lõppes ikkagi nukralt. Leedu oli terve mängu vältel parem meeskond ja sai teenitud 2:0 võidu. «Isiklikus mõttes on päev väga eriline, kuid arvestades meeskonna esitust, jäävad isiklikud saavutused tagaplaanile,» ütles Kurglov pärast mängu. «Halb tulemus ja välditavad väravad. Kahjuks kaotasime.»

Peatreener Pehrsson oli pärast mängu löödud olekuga, kuid tunnistas, et eelkõige on tal kahju mängijatest ja Klaipedasse sõitnud Eesti fännidest. Kruglovi tõi rootslane väljakule viimase õlekõrrena ja kõik lootused olid pandud mehe legendaarse vasaku jala peale. «Kuna tal on hea jalg, siis pidime proovima veel viimasel hetkel mängu muuta,» sõnas Pehrsson. «Enne kui väljakule läksin, näitas treener, kuidas standardolukordi mängida,» lisas Kruglov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles