Venemaa spordiminister: mina vastutan dopinguskandaalide eest

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
MOSCOW, RUSSIA. MAY 5, 2016. Russia's Sports Minister Vitaly Mutko seen after a wreath laying ceremony at the Tomb of the Unknown Soldier in Moscow's Alexander Garden ahead of Victory Day. Vladimir Gerdo/TASS
MOSCOW, RUSSIA. MAY 5, 2016. Russia's Sports Minister Vitaly Mutko seen after a wreath laying ceremony at the Tomb of the Unknown Soldier in Moscow's Alexander Garden ahead of Victory Day. Vladimir Gerdo/TASS Foto: Vladimir Gerdo/Vladimir Gerdo/TASS

Venemaa spordiminister Vitali Mutko tunnistas end täielikult vastutavaks viimasel ajal plahvatanud dopinguskandaalide ees, rõhutades, et tal pole olnud mingisugust kavatsust juhtumeid varjata.

«Ma pole süü omaksvõtmist kordagi vältinud. Olen dopinguskandaalide ees vastutav. Kui midagi on läinud valesti, pole ma kordagi püüdnud seda varjata,» vahendab TASS Venemaa Kanal 1 öeldut.

Ekspertide sõnul on vägagi tõenäoline, et Venemaa kergejõustiklased ei saa suvistel Rio olümpiamängudel osaleda. Venemaa spordis lahvatasid ulatuslikud dopinguskandaalid 2014. aasta sügisel. Selle aja jooksul on ilmnenud mitmeid suuri järellaineid. Viimati said venelased tagasilöögi, kui 2008. ja 2012. aasta olümpiamängude järeltestimisel avastati hulgaliselt dopinguga patustanud Venemaa sportlasi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles