Virtuaalreaalsuses nähakse F1 päästjat

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Virtuaalreaalsus tehnoloogia.
Virtuaalreaalsus tehnoloogia. Foto: SIPA/Scanpix

Vormel-1 sarja juhatuse liige Sir Martin Sorrell andis teada, et virtuaalreaalsus võiks olla üks viise, millega vormel-1 huvi vaatajate seas tõsta.

Williams on virtuaalreaalsuse tehnoloogiat (VR) tänavu testinud ning teinud mõned VR lühifilmid, kasutades 360-kraadise filmimisulatusega kaameraid. Kuna F1 vaadatavus on tänavusel aastal langenud 25 miljoni vaataja võrra, on väga raske spordialale uusi sponsoreid leida. VR tehnoloogias nähakse päästvat õlekõrt.

«VR on F1 jaoks fantastiline. Ma olen kõndinud tehnoloogia abil Marsil ning kosmoses. See tehnoloogia on juba praegu imeline ning see areneb tulevate aastate jooksul veel kõvasti. Kujutage ette, mis sellega kõike teha saab,» oli Sorrell optimistlik.

«Kuigi Bernie (Ecclestone) ja mõned teised kardavad uut tehnoloogiat, usun, et VRist saab suur asi. Mina igaljuhul usun sellesse tehnoloogiasse.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles