Tänak: selliselt stardikohalt peaksime kiiruskatseid võitma

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sardiinia MM-ralli on täies hoos ja reedese päeva järel hoiab esikohta belglane Thierry Neuville, kes edestab 11,1 sekundiga Jari-Matti Latvalat ja 44,3 sekundiga Sebastien Ogieri. Ott Tänak on kokkuvõttes üheksas. WRC2-klassis hoiab Karl Kruuda samuti üheksandat kohta.
Sardiinia MM-ralli on täies hoos ja reedese päeva järel hoiab esikohta belglane Thierry Neuville, kes edestab 11,1 sekundiga Jari-Matti Latvalat ja 44,3 sekundiga Sebastien Ogieri. Ott Tänak on kokkuvõttes üheksas. WRC2-klassis hoiab Karl Kruuda samuti üheksandat kohta. Foto: Timo Anis

Ott Tänaku hommik Sardiinia rallil kulgeb laupäeval heas rütmis ja eestlane sai kirja ka ühe kiiruskatse võidu. Parimaks osutus ta 22 km pikkusel 11. kiiruskatsel. Siiski tunneb Tänak, et DMACKi meeskonnaga peab koostööd veelgi paremaks lihvima.

Pärast viimast hommikul peetud kiiruskatset teatas Tänak: «See oli väga raske katse, kuid meil õnnestus see läbida. Tunnen, et peame veel palju tööd tegema. Selliselt stardikohalt peaksime kiiruskatseid võitma.»

Tänak läks igal kiiruskatsel rajale kuuenda mehena, mis tähendab, et tema eest startinud Sebastien Ogier, Andreas Mikkelsen, Mads Östberg, Dani Sordo ja Jari-Matti Latvala lükkasid kruusatee Tänaku jaoks puhtaks. Siiski tulid näiteks 10. kiiruskatsel Tänaku selja tagant veel üllatusmehed Eric Camilli ja Kevin Abbring, kes eestlasest kiiremad olid.

Ralli kokkuvõttes on Tänak seitsmes, hea koht kadus eilse võistluspäeva nahka, kus Tänaku rehvid vastu ei pidanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles