Iniesta hindas Hispaania esitust: kümne palli skaalal kümme punkti

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Iniesta tänab fänne
Andres Iniesta tänab fänne Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondis alistas EMi teises mängus 3:0 Türgi. Kaks väravat löönud Alvaro Morata oli rahul, et sai vaigistada kriitikud, kes Hispaania ründemängu kallal nöögivad. Poolkaitsja Andres Iniesta hindas oma meeskonna mängu koguni maksimumpunktidega.

«Palju on küsitud, miks meie ründajad väravaid ei löö. Tegime kõvasti tööd ja asjad läksid selles mängus teisti,» rääkis Morata. «Ma olen tulemuse üle tohutult õnnelik. Nagu ma ka varem rääkinud olen, siis vaatasin alati kõiki Hispaania koondise mänge televiisorist. Nüüd on mul väga hea meel ise kohal olla,» ütles ründaja, kes on koondise eest 11 mängus löönud viis väravat.

Hispaania koondise aju Iniesta jätkas: «Peame turniiri käigus pidevalt kasvama. Tahame asju paremini teha ja oma nõrgad kohad võimalikul hästi ära peita. Saime sellega täna hakkama. Täna annan oma meeskonnale kümne palli skaalal kümme punkti, sama hinne ka fännidele, kes toetasid meid suurepäraselt.»

Türgi juhendaja Fatih Terim oli oma tiimis pettunud. «Lasime endale kaks väravat lüüa individuaalsete eksimuste tõttu, üks neist oli täiesti uskumatu,» teatas ta. «Kui Hispaania vastu tekib väravavõimalus, siis peab selle ära kasutama, teisiti pole võimalik neid võita. Kui nemad täna oma kolmanda värava lõid, siis kukkusime kokku.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles