Saksamaa meedia: Klavan läbib teisipäeval Liverpooli meditsiinilise kontrolli

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Klavan jätab suure tõenäosusega Augsburgi staadioniga hüvasti
Ragnar Klavan jätab suure tõenäosusega Augsburgi staadioniga hüvasti Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondise kapteni Ragnar Klavani klubivahetus muutub üha tõenäolisemaks. Telekanal Sky Deutschland andis teada, et nende andmetel läbib Klavan teisipäeval Liverpoolis meditsiinilise kontrolli.

Uudis Liverpooli huvi kohta hakkas Inglismaa ja Saksamaa meedias levima eile õhtul. Ka Klavani praeguse koduklubi Augsburgi peatreener Dirk Schuster ei teinud saladust, et on eestlast kaotamas. «Kui eelarvesse planeeritud keskkaitsja klubist lahkub, siis pole see kindlasti hea, kuid meil on asendaja siiski juba silmapiiril. Seni, kuni midagi kindlat ei ole, ei taha ma rohkem kommenteerida. Me vajame klassiga mängijat, sellist, kes meid kiiresti edasi suudab aidata,» ütles 48-aastane Schuster Augsburger Allgemeineile.

Väidetavalt kujuneb Klavani üleminekuhinnaks umbes 5 miljonit eurot, mis teeb temast Eesti kõigi aegade kallima jalgpalluri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles