U20 korvpallikoondis kaotas EMil ka Poolale

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
U20 koondise mängija Kregor Hermet (vasakul).
U20 koondise mängija Kregor Hermet (vasakul). Foto: SCANPIX

Kreekas toimuval U20 B-divisjoni EMil kaotas Eesti koondis eile vaid võitudega jätkavale Poolale 48:60. 

Eesti kaotas avapoolaja 15:37, seejuures teise veerandi 2:20. Kolmandat veerandit alustas Eesti hästi – kohe alguses tehti 11:0 vahespurt. Poola kolmanda veerandi 11 pallikaotust pakkusid Eestile võimaluse mängu tagasi tulla.

Eesti jõudis küll veel otsustaval veerandil nelja punkti kaugusele, kuid sellest enamaks jõudu ei olnud. Kregor Hermet tõi Eesti parimana 15 punkti, Norman Käbin lisas 9, Siim-Markus Post 8, Madis Soodla 6 ning Mihkel Kirves 4 silma.

«Me oleme siin teatud mõttes kolm mängu maha mänginud. Venemaaga olime neljanda veerandini peal, Islandiga mängisime oma edu maha, tulime tagasi ja jäime uuesti alla ning Poolaga pakuti meile ka seda mängu,» rääkis korvpalliliidu Hermet korvpalliliidu pressiteate vahendusel.

«Eks need asjad on suuresti peas kinni paljudel mängijatel. Kui nii võtta, siis ega Audentes ei võitnud ka KMLis mängugi, võibolla see võidukogemuse puudus kammitses ka siin,» pakkus noormees.Tänases viimases alagrupimängus kohtub Eesti Valgevenega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles