Eesti vibulaskjad sõidavad Türki MMile

Oliver Lomp
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vibulaskmine
Vibulaskmine Foto: Reuters
Eesti vibulaskjad alustavad täna sõitu Türgis Antalyas 6.-12. septembrini toimuvatele noorte maailmameistrivõistlustele.

Seekordsetel noorte tiitlivõistlustel osaleb Eesti kõigi aegade suurim esindus - 11 sportlast ja 5 treenerit ning esindajat.

Täna alustavad lennureisi võistluspaika olümpiavibulaskuritest juuniorid Anneli Soop, Liis Varik, Taavo Allik, Andres Oss ning Ragnar Raag, kadetid Reena Pärnat, Ants-Martti Helinurm, Sander Putnik ning Mihkel Tomson ja plokkvibulaskuritest juuniorid Mariel Jäätma ning Romet Köhler.

Kõrgeimad ootused on seotud Taavo Allikuga, kes tegi lõppeval hooajal suure arengu ning on korduvalt parandanud oma isiklikku rekordit. Esindusse kuulub ka eelmisel noorte MM-il parima tulemuse saavutanud Liis Varik– 2006. a. noorte MMil Mehhikos tuli ta kadettide olümpiavibu klassis viiendale kohale.

Hetkeseisuga on MM-ile registreeritud 476 võistlejat 61 riigist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles