Fotod: Klavanilt Liverpooli särgis soliidne debüüt, eestlase vastu tehti punast kaarti väärt viga

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise kapten Ragnar Klavan tegi Eesti aja järgi täna varahommikul debüüdi Liverpooli särgis, kui USAs Pasadenas peetud matšis kaotas Liverpool 0:1 Londoni Chelseale.

Algkoosseisus alustanud Klavan tegi kaasa terve kohtumise ning teenis kiidusõnu fännidelt juba avapoolaja järel. Eesti koondise kapten oli kindel õhuvõitluses, andis häid diagonaalsööte ning tegutses palliga kindlalt.

Äreva hetke pidid eestlased üle elama 70. minutil, kui Klavanile sõitis jalad ees sisse Chelsea poolkaitsja Cesc Fabregas. Fabregas nägi koheselt ka punast kaarti ning saadeti väljakult minema. Eesti koondise kapten vajas kerget tohterdamist, kuid oli valmis seejärel mängu jätkama.

Kohtumise ainus värav sündis juba matši 10. minutil, kui Fabregase nurgalöögi järel suunas palli peaga väravasse Chelsea keskkaitsja Gary Cahill. Eelnevalt oli Cahill õhuvõitluses üle mänginud Liverpooli serblasest mängumehe Marko Grujici.

Liverpool peab järgmise kontrollkohtumise Eesti aja järgi pühapäeva varahommikul (Eesti aja järgi kell 5.05), kui USAs kohtutakse Itaalia suurklubi AC Milaniga.

Märksõnad

Tagasi üles