Pahapill alustab hooaega järgmisel nädalal Tallinnas

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mikk Pahapill koos treener Remigija Nazarovienega.
Mikk Pahapill koos treener Remigija Nazarovienega. Foto: Toomas Huik

Eesti parim mitmevõistleja Mikk Pahapill jääb küll kõrvale 5. ja 6. veebruaril Tallinnas toimuvast kõrgetasemelisest mitmevõistlusest ja ka tänasest koduse kuldliiga avaetapist, kuid teda näeb võistlemas tuleval neljapäeval kuldliiga teisel etapil Tallinnas.


«Enne EMi osalen üksikaladel kahel kuldliiga etapil ja Eesti meistrivõistlustel. Soovin proovida vähemalt nelja üksikala – sisevõistlusel on suur osakaal hüpetel, kuid kindlasti oleks hea startida ka tõkkejooksus,» rääkis Pahapill. «Kõik oleneb treeningutest ja valmisolekust. Õige vorm peab aga saabuma alles 5. ja 6. märtsiks.» Just nendel päevadel jagatakse Pariisi EMil seitsmevõistluse medaleid.

Kuid miks ei soovi Pahapill võistelda Tallinnas ameeriklasest maailmarekordimehe Ashton  Eatoniga? Eesti esinumbri sõnul pole ta veel lihtsalt valmis. «Loomulikult oleks huvitav Eatoniga võistelda, kuid eesmärgid on seatud tiitlivõistlusteks ja sellises seisus tuleb säilitada külma pead,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles