Laskesuusatajate treener ootab MMilt kohti esikümnes

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Darja Jurlova
Darja Jurlova Foto: Priit Simson

Noorte laskesuusatajate treeneri ja koondise juhi Tõnu Pääsukese sõnul on Tšehhis Nove Mestos viibiva koondise meeleolud positiivsed ja noored ootavad homme võistlusi.

«Pabistavad, eriti tüdrukud. Täna on viimased treeningud, seni on kõik normaalselt läinud. Sula oli, nüüd on -10 väljas. Loodame, et läheb soojemaks, selline külm on siin ebatavaline, päike tuleb ka peagi välja,» andis treener ülevaate suusakeskusest.

Pääsukese sõnul on kahjuks Jaan Koolmeister haigestunud, kuid tänaseks on palavik alanenud. «Vaatame, kas saab jalad alla. Esimesest võistlusest ta kindlasti osa ei võta,» sõnas Pääsuke.

«Kui kümne sisse tuleme, on hästi,» kommenteeris treener võistluseelseid lootusi. «Kõike võib juhtuda, ala selline, et võib minna paremini kui loodetud ja ka halvemini.»

Homme Tšehhis algavatel noorte ja juunioride MMil asuvad võistlustulle ka noored Eesti laskesuusatajad. Oma selle aasta suurimaks eesmärgiks MMil hea koht saada on seadnud nii Kristel Viigipuu kui ka Darja Jurlova.

Esmakordselt IBU karikaetapil startinud Jurlova sai parima eestlasena võistlusel 40. koha. Mullu näitas head minekut ka Kristel Viigipuu, kes sai juunioride ja noorte MMil 6. ja 7 koha. Sel aastal paremat tulemust lootev Heigo Lepik oli mullu 22. ja tulevikulootus Jan Treier saavutas mullu kaks korda 14. koha.

Eesti koondis noorte ja juunioride MMil:

Meesjuuniorid

Peeter Kirss

Heigo Lepik

Kenet Kroon

Peeter Luik

Naisjuuniorid

Kristel Viigipuu

Karina Haldma

Ulla-Maarit Helinurm

Noormehed

Priit Vislapuu 

Jan Treier 

Jaan Koolmeister

Kalev Ermits  

Neiud

Darja Jurlova

Grete Gaim

Johanna Talihärm

Marju Meema

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles