Torres loodab debüütmängus Liverpooli vastu värava lüüa

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siin kannab Fernando Torres (palliga) veel Liverpooli särki, kuid pühapäeval jookseb ta väljakule juba Londoni Chelsea sinises särgis.
Siin kannab Fernando Torres (palliga) veel Liverpooli särki, kuid pühapäeval jookseb ta väljakule juba Londoni Chelsea sinises särgis. Foto: SCANPIX

Seni Liverpooli jalgpallimeeskonna koosseisu kuulunud hispaanlane Fernando Torres, kes liitus eile Londoni Chelseaga, teeb arvatavasti oma debüüdi uue meeskonna eest pühapäeval.

Sellst kohtumisest on tulemas tõeline põnevuslahing, kuna Chelsea võõrustab pühapäeval just Liverpooli, kirjutab the Guardian.

«Ma ei ütle kunagi Liverpooli kohta midagi halba. Olin seal väga õnnelik, kuid nüüd on asjad teisiti ja ma hakkan mängima Chelsea eest. Kui ma saan väljakule, siis teen kõik endast oleneva ning loodetavasti õnnestub mul ka värav lüüa,» rääkis Torres.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles