Kontaveit: jätsin oma võimalused kasutamata

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: SCANPIX

USA lahtiste tennisemeistrivõistluste avaringis jäi Eesti naiste esireket Anett Kontaveit (WTA 90.) 6:7(4), 6:4, 3:6 alla maailma edetabelis 20. kohta hoidvale venelannale Jelena Vesninale. Kontaveit sõnas pärast matši, et otsustavaks sai kaks ja pool tundi kestnud kohtumises eelkõige kogenud venelanna parem tegutsemine otsustavatel punktidel.

«Ma ei arva, et minu mäng oli väga üles-alla. Mul oli küll palju võimalusi, aga tema mängis väga hästi, eriti otsustavatel punktidel ja mina ei kasutanud oma võimalusi ära. Ei tea, kui suur roll oli siin kogemusel,» ütles Kontaveit Postimehele.

Kontaveidil oli kasutada 22 murdepalli, millest geimi võiduks õnnestus realiseerida neli. Vesnina realiseeris oma kümnest murdepallist samuti neli.

Eestlanna tunnistas, et kuigi järjekordne tasavägine mäng suure slämmi turniiril lõppes tema jaoks negatiivse tulemusega, ta pead norgu ei lase. Viimasel turniiril New Havenis sama vastasega kohtudes pidi Kontaveit jalavigastuse tõttu loobumisvõidu andma, vigastus on nüüdseks möödanik. «Ma olen rahul oma praeguse seisuga, selle vormiga, mis mul on. New Havenis saadud lihastrauma siin ei seganud,» kinnitas ta.

Et eelmisel aastal jõudis Kontaveit US Openil kaheksandikfinaali, jäävad tal seekord seal punktid kaitsmata ning järgmisel nädalal langeb ta esisajast välja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles