Liverpooli vanameister võrdles Matipit juba ManU legendiga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Aldridge
John Aldridge Foto: Personalities/©UPPA / TopFoto

Endine Liverpooli ründaja John Aldridge julges vaid kahe mängu põhjal võrrelda Liverpooli kaitsemängijat Joël Matipit Manchester Unitedi legendi Rio Ferdinandiga.

Aldridge, kes mängis Liverpoolis aastatel 1987 – 1889, võitis klubiga selle perioodi jooksul neli tiitlit. Lisaks on mees tuntud ka jalgpallurina, kes eksis esimest korda ajaloos penaltiga. Oma artiklis, mis avaldati Liverpool Echos, rääkis ta, et on 25-aastasest Kameruni koondise keskkaitsjast vaimustuses.

«Matipi kõrgliiga debüüt Tottenahmi vastu jättis mulle väga hea mulje. Kui vaatasin teda mängimas, meenutas ta mulle Rio Ferdinandi. Matip mängib väga sarnaselt – ta on palliga hea, ta jagab häid sööte ning on õhus tugev. Matip suudab olukorrad paanikata lahendada,» kiitis vanameister keskkaitsjat.

Kaudselt sai Aldridge’ilt kiita ka Ragnar Klavan. «Liverpoolil on olnud väga hea üleminekuakna periood. Meeskond on kindlasti tugevam kui mullu, samal ajal on teenitud üleminekutega ka väikest kasumit. Mulle meeldivad Liverpooli uued mängijad. Jürgen Klopp ei tee paanikaoste ning vaatab turu poole vaid siis, kui õige mängija on saadaval.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles