Maailma viies reket sai US Openil šokeeriva kaotuse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Harrison
Ryan Harrison Foto: SCANPIX

USA lahtiste tennisemeistrivõistluste teises ringis langes konkurentsist meeste turniiril viienda asetuse saanud kanadalane Milos Raonic, kes tunnistas 24-aastase ameeriklase Ryan Harrisoni paremust numbritega 7:6(4), 5:7, 5:7, 1:6.

Maailma edetabelis 120. hoidval Harrisonil kulus võidu vormistamiseks kolm tundi ja 37 minutit. Raonicis segasid mängu jooksul krambid, mis tekkisid mehe sõnul stressist. «Ma ei usu, et asi oli veepuuduses. Selle koha pealt olen alati hoolas. Ilmselt vedasid närvid mind alt ja tekkis stress,» arutles ta. Harrisoni kohta jagus kanadalasel vaid kiidusõnu: «Ta tegi otsustavatel hetkedel väga õigeid asju. Ega ma ise ei tekitanud endale seda stressi, tema tekitas.»

2012. aastal maailma edetabelis 43. kohta hoidnud Harrison pole kunagi varem suure slämmi turniiril kolmandasse ringi jõudnud. US Openil on tema järgmiseks vastaseks Marcos Baghdatis (ATP 35.).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles